Nyheter

Varanger.com relansert

Fredag 12. mars

Destinasjon Varanger og Arctic Design har gjennomført en relansering av reiselivsportalen Varanger.com. Det har blitt et større fokus på å få fram aktørene i Varanger, slik at Varanger.com kan være et nyttig markedsføringsredskap for bedriftene som lever av reiseliv.

Se nye Varanger.com

Stottetelefon.no

Lørdag 13. september
Stottetelefon.no

Støttetelefon.no er en ensides nettside som skal promotere den nyoppstartede tjenesten Støttetelefon for alle som har blitt utsatt for voldshandlinger, og trenger støtte og veiledning.

Kriminalitetsofre.no

Torsdag 28. august
Kriminalitetsofre.no - åpning

Kriminalitetsofre.no åpnet i begynnelsen av juli, og presenterer Rådgivningskontorene for kriminalitetsofre som er spredt rundt om i Norge. Arctic Design har designet og utviklet nettsiden, og den er sydd over samme lest som voldsoffererstatning.no.

FKrev.no

Tirsdag 19. august
FKrev.no

Fkrev.no ble lansert sommeren 2008 etter oppdrag fra Finnmark kommunerevisjon IKS, og skal presentere Finnmark kommunerevisjons informasjon på en ryddig og moderne måte.

FinnmarkHotellforening.no

Torsdag 14. august
FinnmarkHotellforening.no

Finnmark Hotellforening lanserte i mai sin femspråklige nettside finnmarkhotellforening.no, hvor alle hotellene i hotellnettverket er presentert. Arctic Design har stått for utvikling og design.

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.