Andre medier

Vår kompetanse innen grafisk design kan brukes til mye mer enn det å utvikle nettsider. Kombinerer man grafisk design med film, samtidig som man har et godt konsept, så har man en markedsføringsvinner.

Slike filmsnutter kan integreres på nettsiden. Andre alternativer er å presentere sitt budskap på en CD eller DVD. I dag er det få som markedsfører seg slik, og det kan føre til at . Det å få en CD eller DVD i postkassen er mye mer spennende enn de vanlige flygebladene og brosjyrene.

DVD-produksjon (DVD-authoring)

Vi kan produsere og levere fullverdige DVDer med menyer, kapittelinndelinger, underteksting, flere lydsport, coverdesign, tekst bilder og alt som følger med. Alt i en stilfull utførelse med brukervennlighet i fokus.

Skal for eksempel en reiselivsbedrift markedsføre seg, kan det lages en DVD som er på flere språk. Blant flere menyer, er det en med oppramsing av opplevelser. Trykker man på en opplevelse kan man lese mer informasjon om opplevelsen, pris og se et bilde. Nederst kunne det ha vært en knapp man kunne trykke på for å se et videoklipp relatert til denne opplevelsen. En slik DVD kunne også hatt en bildesafari med en presentasjon hvor bildene rullerte, i tillegg til at hvert bilde hadde en bildetekst. En seksjon kunne også vært knyttet til praktisk informasjon om bedriften og hvordan de kunne kontaktes.

Det er bare fantasien som setter en stopper på hvordan

Film

Arctic Designs medarbeidere er også personene bak den innovative filmgruppen Dollar Brothers. Derfor er det forsvalig å si at vi kan utføre mange filmrelaterte oppgaver - alt fra promo-videoer og snutter til filmer. Bak seg har Dollar Brothers flere oppdrag for TV2 Nyhetene og utgitt flere videoer. Mer informsjon om Dollar Brothers tjenester finnes på DollarBros.com.

Mulighetene er mange! Ta en uforpliktende prat med oss eller send oss en e-post for vurdering av din bedrifts muligheter innen for multimedia markedsføring!

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.