Historie

Arctic Design ble startet sommeren 2002 av Haakon Jensen, basert på da over 4 års erfaring med webdesign. Vi ble hyret av Vardø i Vekst til å lage deres nettsted, og den ble ferdigstilt på sensommeren 2002. Siden har det gått slag i slag, hvor Arctic Design har vært drevet ved siden av skolegang og på sommeren har det blitt drevet på fulltid.

Uten spesiell markedsførinng og til å være et såpass lite firma var pågangen stor - Pomormuseet, Yukigassen, Vardø Hotel og Arctic Nature Adventure for å nevne noen. Markedet var umettet, og potensialet var åpenbart.

Høsten 2004 bestemte imidlertid Haakon seg for å starte opp Arctic Design på fulltid, der Arctic Design blant annet hadde fått prosjekteter som Varanger.com og Kontoret for Voldsoffererstatning, som gjorde det forsvarlig å satse.

Arctic Design har for tiden kontor i "Rønning-bygget" som ligger midt i Vardø, i et kontorfelleskap med Bedrifts Partner og Rønning AS. Dette er med på å stimulere ideer til nyskapning rundt framtidige prosjekter og vekst.

Nå ser vi framover!

E-post: post@arctic-design.no
Telefon: 951 03 981

Postadresse
Arctic Design Jensen
Peder Holts gt. 57
9950 VardøCopyright © 2002–2005 Arctic Design. Powered by ADP CMS, XHTML 1.0, CSS2.